Tarimes de fusta

A Fustech som especialistes en la instal·lació, manteniment i rehabilitació de tarimes d’exterior. Disposem d’una àmplia gamma de fustes i acabats. Treballem tarimes de fusta tropical, tarimes tecnològiques i tarimes de pi flandes tractat a l’autoclau.

Les tarimes de fusta són ideals per crear ambients càlids i agradables en espais exteriors com piscines i jardins. Combinen perfectament amb qualsevol mobiliari d’exterior, creen un harmoniós contrast amb la gespa i resisteix a la intempèrie. En zones de piscina a més ens permetrà evitar les relliscades, i mantindrà una temperatura estable, ja que no recull la calor del sol.

Es tracta d’una solució senzilla i ràpida, que li permetrà transformar espais exteriors, aportant un alt valor decoratiu.

També es poden instal·lar en espais interiors humits com spas, saunes, piscines cobertes.

Mobiliari

A Fustech li podem donar solució també a les seves necessitats en mobiliari d’interior i/o d’exterior. Som distribuïdors d’una àmplia varietat de productes, i gràcies a la nostra oficina tècnica li oferim també la possibilitat de fabricar totalment a mida tot tipus de mobiliari.